ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 Τρόποι Πληρωμής

Η "Natural Candles" σας παρέχει 3 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, για να επιλέξετε αυτόν που σας εξυπηρετεί:

1. Μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Diners και Discover).

Για την ασφάλειά σας χρησιμοποιείται ισχυρή κρυπτογράφηση 256bit. Τα κρίσιμα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμός πιστωτικής, αριθμός CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξης) δεν αποθηκεύονται στο διακομιστή της "Natural Candles".

 

2. Με αντικαταβολή (* Δεν ισχύει για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας ).

Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση €2,00.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Δικαιούχος NATURAL KERNEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ) με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της. :

Λογαριασμός Τράπεζα Πειραιώς:

ΙΒΑΝ : GR2501720840005084095052816

Σε περίπτωση μη εξόφλησης του συνόλου εντός 3 εργασίμων ημερών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα.

*** ΠΡΟΣΟΧΗ *** Για μεταφορά εμβάσματος από άλλη τράπεζα, το σύνολο της εκάστοτε τραπεζικής προμήθειας θα το επιβαρύνεται ο πελάτης επιλέγοντας: “Τα έξοδα βαρύνουν τον Εντολέα”.

 Τρόποι Αποστολής

Σκοπός της "Natural Candles" είναι η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα.

Γι' αυτό παρέχεται 2 τρόπους αποστολής / παράδοσης:

  1. Με courier (Πόρτα - Πόρτα Ταχυμεταφορές ACS).
  2. Με πρακτορείο μεταφορών, όταν το βάρος των εμπορευμάτων είναι τέτοιο που η αποστολή τους με courier καθίσταται ασύμφορη. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα προκύπτει μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Η παραλαβή γίνεται από το πρακτορείο μεταφορών.

Η "Natural Candles" αναλαμβάνει το ασφαλές πακετάρισμα της παραγγελίας σας, όμως δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες κατά την μεταφορά. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή.

Το μόνο που μπορεί να κάνει σε περίπτωση ζημίας είναι να προωθήσει τις φωτογραφίες των σπασμένων ειδών στην εταιρεία ταχυμεταφορών ACS, η οποία θα κρίνει αν θα αποζημειωθεί ο πελάτης. Παρακαλώ, αποστείλατε τις φωτογραφίες μόλις παραλάβετε τα είδη στο email : antigoni[at]naturalcandles.eu

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας στην "Natural Candles" θα παραλάβετε ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει την καταχώρηση της παραγγελίας σας με τα είδη που έχετε επιλέξει, τον αριθμό παραγγελίας, καθώς και το κόστος της παραγγελίας.

Στη συνέχεια, αφού η παραγγελία σας έχει εγκριθεί και ετοιμαστεί θα παραλάβετε ένα e-mail με το μοναδικό αριθμητικό-κωδικό για το πακέτο της παραγγελίας που θα παραλάβετε. Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η ανίχνευση της παραγγελίας σας στο σύστημα αποστολών στην διασύνδεση που θα περιλαμβάνει το e-mail.

Όλες οι παραγγελίες σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών. Αυτό συμβαίνει από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί, περνά στο στάδιο ετοιμασίας και μετά δίνεται για αποστολή. Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες). Αν κάνετε την παραγγελία σας το Σαββατοκύριακο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει στις ιδιαίτερες περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος, ή ειδικής επεξεργασίας.

Αν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, τότε η "Natural Candles" θα επικοινωνήσει μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσει για τους αναμενόμενους χρόνους αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή και την ακύρωση της παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος  και επιστροφή των χρημάτων σας.

 Κόστος Αποστολής

Σκοπός της "Natural Candles" είναι να παρέχει τα προϊόντα στους πελάτες της με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος αποστολής και με τον πιο εξυπηρετικό για αυτούς τρόπο. Όλες οι χρεώσεις γίνονται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων και υπολογίζονται αυτόματα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος https://naturalcandles.eu .

 Για παραγγελίες άνω των εβδομήντα  (70 ευρώ) δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.