Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

Στη περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή του/των προϊόντος/ντων μπορείτε να επισκεφτείτε το σχετικό σύνδεσμο "Δείτε τη παραγγελία σας" που έχετε λάβει στο email της παραγγελίας σας και να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε. Αν έχετε κάνει αγορά σαν επισκέπτης μπορείτε να στείλετε το κωδικό της παραγγελίας και το κωδικού του προιόντος που θέλετε να επιστρέψετε στο email antigoni[at]naturalcandles.eu και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για το τρόπο επιστροφής των προϊόντων.

Η "Natural Candles" διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της "Natural Candles" υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων στην "Natural Candles":

  1. Η αίτηση επιστροφής ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.
  2.  Όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν, χωρίς σημάδια φθοράς και σε κατάσταση επαναπώλησης. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην συσκευασία του, χωρίς να έχει ανοιχθεί και χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί.
  3. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που έχει με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία που συνοδεύει αυτό.
  4. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει την απόδειξη λιανικής πώλησης.
  5. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Η "Natural Candles" δεν δέχεται επιστροφές προϊόντων εξαιτίας θεμάτων με την εκάστοτε εταιρεία μεταφορών. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή.

Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής του προϊόντος, καθώς ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό η "Natural Candles" να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Αγορές που αφορούν "Τα δικά σας" χειροποίητα κεριά σόγιας και είναι εξατομικευμένα, ειδικά για εσάς δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή τους.

Επιστροφή χρημάτων

Παρακαλώ να θυμάστε ότι η "Natural Candles" μπορεί να προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων, αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους παραπάνω όρους και είναι κατάλληλα προς πώληση κατάσταση. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 40 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει τα προϊόντα και η επιστροφή του ποσό γίνεται μόνο μέσω τραπέζης. Από το ποσό που θα επιστραφεί δεν θα περιλαμβάνεται το κόστος αντικαταβολής, μεταφορικών και τυχόν διατραπεζικά έξοδα.

Είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη στις περιπτώσεις που το προϊόν έχει πουληθεί σε ειδική τιμή.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην διεύθυνση που θα δοθεί μετά από επικοινωνία με στο email antigoni[at]naturalcandles.eu